Kategóriák Információ Kapcsolat
Nyitólap ÁSZF Információ Kapcsolat
+36 30/677-4360
FIELDMANN FZD 4020-E Komposztaprító 2500W
Gyártó: FIELDMANN
Jelenleg nem rendelhető
A tényleges szállítási költség, rendelés leadását követően, munkatársunk jelentkezésével kerül pontosításra!
Szállítási költségek tájékoztató
Termékismertető
Garancia : 2 év
Teljesítmény : 2500W
Darabolható méret : max. 40 mm
Kések száma : 2 db

Egyéb : automatikus beszívó funkció, 50 literes edény a zúzalékhoz

Leírás :
A 2 500 W teljesítményű elektromos gallyaprító túlterheléssel és azt követő meghibásodással szemben védő biztosítékkal felszerelt. A gép szerves részét képezi egy műanyag gyűjtőedény, amely jelentősen megkönnyíti az apríték kezelését. Ez a modell legfeljebb 4 cm átmérőjű gallyak aprítását teszi lehetővé. Az acélváz a munkavégzés során növeli a gép stabilitását, és jelentősen hozzájárul a biztonságos kezeléshez. A csomagolás részét képezi egy az anyagmaradékokat biztonságos módon a kések felé továbbító plunger is.

A kerti szecskázók nélkülözhetetlen segítőtársak a kert hatékony és környezetbarát takarítása során. E gépek mindennemű, legfeljebb 4,5 cm átmérőjű visszamaradt növényi rész feldolgozására alkalmasak.

A gépek részét képező, két késsel felszerelt tárcsa apró darabokra őrli a növényi részeket. Az így keletkező zúzalék a szecskázó típusának függvényében műanyag dobozba vagy textilzsákba kerül. A hulladék későbbi hasznosításáról maga a felhasználó dönt. Felhasználható dísznövények és díszfák mulcsozó anyagaként, vagy a további felhasználáshoz komposztálható.