Kategóriák Információ Kapcsolat
Nyitólap ÁSZF Információ Kapcsolat
+36 30/677-4360

Információk

A MesterCentrum.hu webáruház üzemeltetője, a Mestercentrum Áruház Kft, a hatályos rendeletek és jogszabályok betartásával végzi kereskedelmi tevékenységét.


Ügyfélszolgálatunk működése

A MesterCentrum.hu webáruház 0-24h-ig (non-stop) nyitva áll a vevők előtt, látogatóit és azok rendelését automatikusan fogadja a nap 24 órájában a http://www.mestercentrum.hu internetes címen!

Rendelését bármikor feladhatja, azt rendszerünk rögzíti, és azonnal automatikus visszaigazoló e-mailt küld annak fogadásáról. A visszaigazoló e-mail jelzi Önnek, hogy rendelését rendszerünk rögzítette, de minden megrendelést újabb e-mail visszaigazolás követ, amiben a pontos szállítási költség és kézbesítési dátum fel lesz tüntetve.

A rendelések feldolgozása, visszaigazolása, számlázása, csomagolása, munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. (Hétvégén és munkaszüneti napokon az ügyfélszolgálat szünetel, rendelését rendszerünk rögzíti) A futárszolgálat a sikeresen feladott csomagokat az azt követő 1-3 munkanapon belül kézbesíti.

Személyes átvételre is van lehetőség kapcsolati címünkön. Előzetes egyeztetés ajánlott készletünkkel kapcsolatosan!

Ügyfélszolgálat címe : 4080 Hajdúnánás, Ady Endre Krt. 24.
Mobil : + 36 30 677 43 60
Mobil : + 36 30 677 43 62
E-mail : info[kukac]mestercentrum[pont]hu
Nyitva : Hétfő-Péntek: 8:00-17:00 / Szombat : 8:00-12:00

Regisztráció, Vásárlás, Adatmódosítás

Rendelését elektronikus úton adhatja le, de elfogadjuk e-mailben vagy faxon is, sőt akár telefonos egyeztetéssel is.

Az elektronikus vásárlás előtt regisztrációra van szükség, ahol a szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor. A rendelések teljesítése az itt megadott adatok alapján történik. Amennyiben adataiban a regisztráció dátumához képest változás történt, kérjük, jelentkezzen be áruházunkba és végezze el a szükséges módosításokat.

E-mailben, valamint telefonon történő vásárlás esetén kérünk megjelölni számlázási, szállítási nevet, címet, kapcsolattartó személyt, telefonszámot, e-mail címet és a megrendelés pontos megnevezését, mennyiségét.

Kérjük, vásárlás előtt olvassa el szerződési feltételeinket az "ÁSZF" oldalunkon!