Kategóriák Információ Kapcsolat
Nyitólap ÁSZF Információ Kapcsolat
+36 30/677-4360
FIELDMANN FZD 4001-E Komposztaprító 2800W
Gyártó: FIELDMANN
Jelenleg nem rendelhető
A tényleges szállítási költség, rendelés leadását követően, munkatársunk jelentkezésével kerül pontosításra!
Szállítási költségek tájékoztató
Termékismertető
Garancia : 2 év
Teljesítmény : 2800W
Darabolható méret : max. 45 mm
Kések száma : 2 db
Súly : 24 kg

Egyéb : automatikus beszívó funkció, 45 literes edény a zúzalékhoz

Leírás :
Nagyobb méretű és nagyobb teljesítményű kétkéses szecskázó 2 800 W teljesítményű villanymotorral. A modell aprítási képessége 125 kg percenként, és a zúzalék kezelésének megkönnyítésére egy 45 literes dobozzal van ellátva. Az így létrejövő zúzalékot komposztálni lehet, vagy felhasználható úgynevezett mulcsként a díszfák és dísznövények környezetének rendezéséhez. A robusztus acélszerkezet hozzájárul a stabilitáshoz, és ezáltal a kezelés biztonságához munka közben. A kerekek megkönnyítik a szecskázó kezelését. Az alapfelszereltség része a hőbiztosíték és a túlterhelésvédelem.

A kerti szecskázók nélkülözhetetlen segítőtársak a kert hatékony és környezetbarát takarítása során. E gépek mindennemű, legfeljebb 4,5 cm átmérőjű visszamaradt növényi rész feldolgozására alkalmasak.

A gépek részét képező, két késsel felszerelt tárcsa apró darabokra őrli a növényi részeket. Az így keletkező zúzalék a szecskázó típusának függvényében műanyag dobozba vagy textilzsákba kerül. A hulladék későbbi hasznosításáról maga a felhasználó dönt. Felhasználható dísznövények és díszfák mulcsozó anyagaként, vagy a további felhasználáshoz komposztálható.