Kategóriák Információ Kapcsolat
Nyitólap ÁSZF Információ Kapcsolat
+36 30/677-4360
Korróziógátló WD-40 Spray 400 ml
Gyártó: -
Súly: 422 g
Bruttó: 3 150 Ft / db
db
 
Kosárban: db
A tényleges szállítási költség, rendelés leadását követően, munkatársunk jelentkezésével kerül pontosításra!
Szállítási költségek tájékoztató
Termékismertető
Kiszerelés : 400ml

Egy flakon, ezernyi felhasználás! - WD-40 multfunkciós spray 6+1 funkcióval :
* nedvesség-kiszorító
* korróziógátló
* csavarlazító
* kenőanyag
* tisztítószer
* védőanyag

Univerzális kenő, védő, kontaktjavító és tisztító anyag. Kiszorítja a nedvességet, párát, megszünteti a sercegő zajokat a kapcsolókban, megakadályozza a kóboráram létrejöttét, javít az elektromos érintkezések minőségén. Kenőhatása révén megszüntet minden nyikorgó zajt, a mozgó alkatrészeknek kenést biztosít, feloldja a zsíros lerakódásokat, kátrányt, enyves ragacsos szennyeződéseket és ragasztóanyagmaradványt. Meglazítja a beszorult csavarokat, alkatrészeket.

Eltávolítja a zsírkrétanyomokat a szőnyegről, a kávéfoltokat a padlólapokról, a fel- ragasztott árcédulákat a cipő aljáról, a feketecsíkokat a parkettáról, a festéket padlóburkolatokról, a rozsdafoltokat, a filctollnyomokat, a matricamaradványokat, a szennyeződéseket a fugáról, a körömlakknyomokat a parkettáról, a csemperagasztót, a zsírkrétanyomokat a falakról, üvegről és műanyag táblákról, a varrótűkről a rozsdát, a ragasztónyomokat az értékes porcelánokról, a ragasztónyomokat a linóleumról, a matricát hűtőszekrényekről, a filctollnyomokat az üvegtárgyakról, a rozsdát a fűrészről, a szennyeződéseket a szerszámokról, a rozsdát a régi kulcsokról, a ragasztószalagot a gyári festés károsítása nélkül.

Olajozza a poggyász cipzárjait, a hűtőszekrények beragadt hőmérséklet-szabályozóját, a mikrohullámú sütő ajtaját, a csomagok kihúzható fogantyúját, az összecsukható fém székeket, a cipőcsatokat, a madárházak zsanérját, a függő lengőajtókat, a zongorafedél zsanérját, a hűtőajtókat, a napernyő forgó részeit, a satuk fogantyúját, a zseblámpák kapcsolóját, a fogaskerekeket, a rozsdás csavarokat, a napellenzőket az autókban, a tanksapkazárat, az autók ajtaját, a mérőszalagokat, a biztosítékdoboz pántját, a fűnyírók fűgyűjtő zsákjának cipzárját.

Tisztítja a kulcsokat, a grillrácsot, a festékspray fúvókáját, a védőszemüveget, a satuba tapadt törmeléket, a szennyeződést a telefon gombjain, a mobiltelefont, a tonert a szennyeződésektől.

Megszünteti a zárak nyikorgását. Tisztítja és keni a fémfűrész pengéit. Tisztítja és védi a kilincseket. Tisztítja és védi a metszőollók pengéjét. Leszedi a rozsdát a kocsi motorháztetejéről és a kilincsekről. Megakadályozza a kerti bútorok és csavarok, zárak, valamint kutyaólak rozsdásodását. Behatol és meglazítja az állítható székek beragadt gombjait. Kilazítja a beragadt LEGO® elemeket. Rozsdamentesen tartja a kerti szerszámokat. Segít eltávolítani a lapátra ragadt anyagokat. Letörli a székek háttámlája által okozott nyomokat a falról. Behatol és meglazítja a bútorok csavarjait és bilincseit. Megakadályozza a szabadtéri légkondicionálók rozsdásodását. Letisztítja a ragasztószalag-maradványokat az audio/vizuális kábelekről. Elősegíti a mobiltelefonok akkumulátorkapcsolatát. Megóvja a késeket a rozsdásodástól. Rozsdamentesen tartja a zárakat. Zökkenőmentes működést biztosít a kesztyűtartónak. Segít eltávolítani a törött kulcsot a zárból.

H336-Álmosságot vagy szédülést okozhat.
H222-Rendkívül tűzveszélyes aeroszol.
H229-Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet.

P101-Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.
P102-Gyermekektől elzárva tartandó.
P210-Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás.
P211-Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni.
P251-Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem.
P261-Kerülje a gőz vagy permet belélegzését. P271-Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.
P301+P310-LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ / orvoshoz.
P312-Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ / orvoshoz. P331-TILOS hánytatni.
P405-Elzárva tárolandó. P410+P412-Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C hőmérsékletet meghaladó hő.
P501-A tartalom / edény elhelyezése hulladékként egy jóváhagyott hulladékkezelő létesítményben.