Nyitólap ÁSZF Információ Kapcsolat
+36 30/677-4360
COMPUTHERM Q4Z Zónavezérlő
Gyártó: COMPUTHERM
Bruttó: 17 700 Ft
db
 
Kosárban: db
A tényleges szállítási költség, rendelés leadását követően, munkatársunk jelentkezésével kerül pontosításra!
Szállítási költségek tájékoztató
Termékismertető
A COMPUTHERM Q4Z zónavezérlő legfeljebb 4 darab, kapcsoló üzemű, vezetékes termosztáttal szabályozott fűtési zóna vezérlését tudja megvalósítani. Az egyes zónák külön-külön, vagy akár egyszerre is üzemeltethetők. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy mindig csak azok a helyiségek legyenek fűtve, melyekre éppen szükség van. A szobatermosztátok utasítására vezérli a kazánt és parancsot ad a termosztátokhoz tartozó fűtési zónaszelepek (max. 4 zóna) nyitására/zárására. A zónavezérlőhöz bármely kapcsoló üzemű szobatermosztát csatlakoztatható, mely kimeneti reléjének terhelhetősége: 230V AC, 50Hz, min. 1A (0,5A induktív).

Tápfeszültség : 230V AC, 50Hz
Zónakimenetek feszültsége : 230V AC, 50Hz
Zónakimenetek terhelhetősége : 1A (0,5A induktív terhelés)
Kazánvezérlő relé terhelhetősége : 24V AC/DC … 230V AC, 50Hz, 6A (2A induktív tehelés)
Kazánvezérlő relé késleltetése : 4 perc

Egy meglévő épületben a tüzelőanyag-fogyasztást az épület helyiségeiben kialakuló átlagos belső hőmérséklet alacsonyan tartásával lehet lényegesen befolyásolni, csökkenteni. A komfort csökkenése nélkül ezt a fűtési hálózat zónákra bontásával, a zónák igény szerinti fűtésével lehet megvalósítani. Mivel a kazánoknak csak
egy szobatermosztát számára van kiépítve csatlakozási lehetőség, a fűtési hálózat több zónára bontásához, a zónaszelepek vezérléséhez és a kazán több termosztátról történő üzemeltetéséhez szükséges egy zónavezérlő.

A COMPUTHERM Q4Z zónavezérlő 1-4, kapcsoló üzemű, vezetékes termosztáttal szabályozott fűtési zóna vezérlését tudja megvalósítani úgy, hogy az egyes zónák egymástól függetlenül is, de igény esetén akár az összes zóna egyszerre is tud üzemelni.
További termékek a kategóriában
    A gyártó további termékei